(Poistunut julkaisusta)

Virastomestareita / vartijoita
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020
Haemme nyt Ouluun ammattitaitoisia ja aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaavia VIRASTOMESTAREITA / VARTIJOITA osa-aikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.


Työtehtävääsi virastomestarina kuuluu monipuoliset turvallisuuteen, asiakaspalveluun sekä kiinteistöjen tekniseen toimivuuteen liittyvät palvelut. 

Odotamme sinulta joustavaa työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen. Työtehtävä vaatii myös teknistä osaamista sekä nykypäivän tietotekniikan sekä AV-laitteiden hallintaa. Pystyt myös opastamaan tarvittaessa muita laitteiden käytössä.
Hakijoilta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (turvallisuusalan koulutukset, virastomestarin AT) ja kokemusta vastaavista virastomestari- / vartiointitehtävistä tehtävistä vähintään kaksi vuotta. Eduksi katsomme voimassaolevan vartijakortin sekä EA1-kortin. Työtehtävissä tullaan olemaan osana koulu- ja päiväkotiympäristöä, joten edellytämme myös nuhteetonta taustaa. Tehtävään valitulta tulemme pyytämään rikostaustaotteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.7.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan aikaisintaan elokuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -