(Poistunut julkaisusta)

Villoittaja
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Nyt olisi tiedossa pitkäaikainen villoittajan paikka kahdelle osaavalle kaverille. Paikka ei varmasti ole kaikista mieluisin työ rakennuksilla, mutta ei villoittaminen työtä kummempaa ole kuitenkaan. Työmaana on villoittaa uusia rivitaloja ja pääpaino on väliseinien villoituksissa. Työtä on tiedossa koko loppuvuodeksi.

Työpaikkaan etsitään tekijää, jota pieni kutina ei säikäytä. Villanpöly tahtoo omasta kokemuksesta löytää aina jonku paikan, mistä kutittaa, vaikka olisi kuinka hyvin suojaimet käytössä.

Valitsemme tehtävään sopivimman kaverin ikään ja taustaan katsomatta. Odotamme, että sinulla on motivaatiota ja nopeutta painaa villaa seinään suuria määri päivässä ja vielä huolellisestikkin. Villoitus on yksi tärkeimmistä raksapuolen työtehtävistä, mitä työmaalla tehdään. Pystymme maksamaan kokeneelle ja ahkeraksi todetulle kaverille asiallisen palkan, eikä nuoremmalla kokemuksellakaan tarvi talkoita tehdä.

Työpaikkaan voit laittaa hakemuksen hakulomakkeen kautta. Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Jounilta numerosta 0400 904 349 tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi