(Poistunut julkaisusta)

Viljankäsittelijöitä Suomen Viljava Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Suomen Viljavalle Turengin ja Hämeenlinnan varastoille viljankäsittelijöitä määräaikaisiin sesonkiluontoisiin tehtäviin. Työt alkavat elokuussa ja kestävät sesongin ajan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.

 

Toivomme hakijoilta:
• aiempaa kokemusta varastotyöstä,
• joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön,
• reipasta otetta tekemiseen ja aurinkoista asennetta asiakaspalveluun,
• hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä myös korkealla sekä
• mahdollisesti osaamista kunnossapidosta ja metallitöistä.

 

Arvostamme lisäksi tuntemusta maataloudesta ja viljoista. Allergisuus viljalle tai pölylle on työtä rajoittava tekijä. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja matkustusvalmiutta tarvittaessa.

 

Tehtävät pitävät sisällään viljan vastaanottoa, varastointia ja asiakaspalvelua. Viljanäytteiden analyysien tekemistä sekä monipuolisia kunnossapidollisia ja puhdistukseen liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme sinulle:
Vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä viljan käsittelyyn ja varastointiin erikoistuneessa, alan Suomen johtavassa yrityksessä.Toimeksianto toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Antti Riihimäki p. 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi .
Hae tehtävää 28.07.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat