(Poistunut julkaisusta)

Vikkeliä keittiöapureita!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Toimenkuva
Haemme keittiöapulaisia monipuolisiin keittiötehtäviin asiakasyrityksissämme. Työtä on tarjolla keittiön avustavissa tehtävissä sekä astiahuollon parissa, mutta työtehtävät voivat vaihdella monipuolisesti asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Työ tapahtuu arkipäivisin päiväsaikaan eri lounasravintoloissa sekä koulujen ja päiväkotien keittiöissä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mukavan työympäristön asiakasyrityksissämme. Tehtävässä edellytetään energisyyttä ja reippautta, sekä joustavuutta eri tehtävissä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin sekä mahdollisuuden kehittyä ravintola-alalla.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ravintolan keittiötyöskentelystä, reipasta asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme alan koulutuksen eduksesi. Edellytämme myös hygieniapassin ja voimassaolevan salmonellatodistuksen. Työtehtävät vaativat myös suomenkielentaitoa ja kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan.
Muut tiedot
Jos uskot olevasi juuri etsimämme energinen ja tehokas henkilö tähän tehtävään, lähetä meille hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä!
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Anette Salonen, helsinki@staffplus.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2019 mennessä.