(Poistunut julkaisusta)

Viittomakielitaitoinen hoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Haemme Pirkanmaan alueella toimivalle asiakkallemme viittomakielitaitoista lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa työskentelemään sijaisuudessa tai keikkaluontoisesti aamu- ilta- ja yövuoroissa näkö- ja kuulovammaisten parissa eri yksiköissä saman alueen sisällä.

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakkaamme tarjoaa kuuroille ja näkövammaisille palveluasumista Tampereella samalla alueella sijaitsevissa kerrostalossa, rivitaloissa ja yksikön ryhmäkodissa. Lisäksi tarjotaan kotipalvelua Pirkanmaan alueella. Autettavat asukkaat ovat näkövammaisia tai kuulovammaisia. Noin puolet autettavista asiakkaista on viittomakielisiä ja toinen puoli kuulee apuvälineillä. Osa asukkaista on sokeita. Hoitajan keikkatyö voi pitää sisällään asukkaasta riippuen perushoitoa, arjen askareissa ja hygieniassa avustamista, lääkehoitoa sekä esimerkiksi viriketoiminnassa avustamista.

Hakijalta toivomme:

Toivomme sinulta jonkin verran kohderyhmätuntemusta (kuurot ja sokeat) ja kykyä kommunikoida ainakin hieman viittomakielellä. Lisäksi hakijalla tulisi olla sosiaali- ja terveysalan koulutus. Kohteessa koulutetaan ja perehdytetään kohderyhmän kanssa kommunikointiin, mutta jonkin valmista osaamista tulisi olla. Työkokemus ja muu ymmärrys kohderyhmän parissa työskentelystä on aina plussaa. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakolliset.

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja uudenlaisen työympäristön, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi määräaikaisen sijaisuuden tai keikkatyön muodossa. Kohde tarjoaa kunnon perehdytyksen ja tukea asiakasryhmän kanssa työskentelyyn. Haluamme myös MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa ja vuoden jokaisena päivänä. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Voit siis esittää meille tuntipalkkatoiveesi ja pyrimme kohtaamaan sen kanssa! Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 7164 779. Voit kertoa hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

ellen.book@medipower.fi