Viittomakielen tulkki
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Viitoppa Oy tarjoaa viittomakielen ja viitotun puheen tulkkaus- ja käännöspalvelua joustavasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Yleistulkkausta tehdään perustason tulkkauksista vaativan tason tulkkauksiin. Kuulonäkövammaisten viittomakielentulkkausta toteutetaan yhteistyössä Kelan kanssa. Viitoppa Oy tarjoaa myös viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien opetusta sekä koti- että ryhmäopetuksena. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.viitoppa.fi.

Etsimme nyt asiakkaallemme Viitoppa Oy:lle KUULONÄKÖVAMMAISTEN VIITTOMAKIELEN TULKKIA määräaikaiseen ja kokoaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen. Sijaisuuden jälkeen tehtävässä on mahdollisuus vakinaistumiselle uudella Kelan kilpailutuskaudella 2021. Ei haittaa, jos olet vasta tulkkausurasi alussa, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen! Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö työllistyy suoraan Viitoppa Oy:n palvelukseen.

 


Edellytämme Sinulta:

-Viittomakielen tulkin koulutusta (AMK)

-Kuulonäkövammaisten tulkin koulutusta

-Joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

-Erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

 

Tarjoamme:

-Vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät

-Kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen

-Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

-Kattavat työsuhde-edut

 

Palkkaus perustuu Kieliasiantuntijoiden palkkasuositukseen ja työaika sijoittuu koko viikolle (ma-su) klo 7-22. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2020 ja jatkuvat heinäkuuhun 2021. Tämän jälkeen työsuhde on mahdollista vakinaistaa Kelan uudella kilpailutuskaudella 2021.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369266
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa