(Poistunut julkaisusta)

Viittomakielen tulkki
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vammaisten tulkkauspalvelukeskus vastaa kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden tarvitsemien tulkkauspalveluiden järjestämisestä sekä Kelan järjestämän kuntoutuksen vieraan kielen tulkkivälityksestä sekä näihin liittyvien kustannusten korvaamisesta.

Haemme Vammaisten tulkkauspalvelukeskukseen Turkuun palveluneuvojia vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen.

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti vammaisten tulkkauspalvelun etäpalvelu. Etäpalvelussa toimit viittomakielen tulkkina ja palvelet asiakkaita suomalaisella viittomakielellä. Tehtäviisi voi kuulua myös muita tulkkaustehtäviä. Osallistut myös tulkkitilausten välitystyöhön.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (viittomakielen tulkki) ja vahva ammatillinen osaaminen alalta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tulkin työstä, asiakaspalvelusta sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hallitset työkielesi ja kehität aktiivisesti kieli- ja tulkkaustaitoasi. Sinulla on lisäksi erinomaiset tilanteen hallintakeinot. Olet tietotekniikkaa pelkäämätön ja ratkaisukeskeinen. Mukaudut erilaisin tilanteisiin ja pystyt toimimaan myös häiriötilanteissa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet myönteinen toimija työyhteisössä.

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä yksikössä. Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut.

Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Riikka Paavonperä, p. 050 551 4977 ja Sanni Niemelä, p. 050 345 3027.

  • viimeinen hakupäivä 17.9.2018
  • viitekoodi U0918-536

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.