Viittomakielen tulkkeja
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Viitoppa Oy tarjoaa viittomakielen ja viitotun puheen tulkkaus- ja käännöspalvelua joustavasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Yleistulkkausta tehdään perustason tulkkauksista vaativan tason tulkkauksiin. Viittomakielen tulkkausta toteutetaan yhteistyössä Kelan kanssa. Viitoppa Oy tarjoaa myös viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien opetusta sekä koti- että ryhmäopetuksena. Yrityksellä on 10 vuoden vankka historia tulkkausalalla. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.viitoppa.fi.

Asiakkaamme Viitoppa Oy:n toiminnan kasvaessa etsimme heille useita VIITTOMAKIELEN TULKKEJA kokoaikaisiin työsuhteisiin Kelan uudelle sopimuskaudelle 2021. Ei haittaa, jos olet vasta tulkkausurasi alussa, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen! Kyseessä on suorarekrytointi eli valitut henkilöt työllistyvät suoraan Viitoppa Oy:n palvelukseen.

 


Edellytämme Sinulta:

-Viittomakielen tulkin koulutusta (AMK)

-Joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

-Erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

 

Tarjoamme:

-Vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät

-Kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen

-Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

-Kattavat työsuhde-edut

 

Kuulonäkövammaisille ja puhevammaisille tulkkaamisen pätevyydet katsotaan eduksi. Palkkaus perustuu Kieliasiantuntijoiden palkkasuositukseen ja työaika sijoittuu koko viikolle (ma-su) klo 7-22. Työt alkavat Kelan uudella sopimuskaudella 2021.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373195
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa