Viittomakielen tulkkeja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Vammaisten tulkkauspalvelukeskus vastaa kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden tarvitsemien tulkkauspalveluiden järjestämisestä sekä Kelan järjestämän kuntoutuksen vieraan kielen tulkkivälityksestä sekä näihin liittyvien kustannusten korvaamisesta.

 

Haemme Vammaisten tulkkauspalvelukeskukseen Turkuun viittomakielen tulkkeja määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti vammaisten tulkkauspalvelun etäpalvelu. Etäpalvelussa toimit viittomakielen tulkkina ja palvelet asiakkaita suomalaisella viittomakielellä. Tehtäviisi voi kuulua myös muita tulkkaustehtäviä. Osallistut myös tulkkitilausten välitystyöhön. Työ on vuorotyötä ja edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja lauantaisin.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (viittomakielen tulkki) ja vahva ammatillinen osaaminen alalta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tulkin työstä, asiakaspalvelutyöstä sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito ja eri tulkkausmenetelmien hallinta (mm. kirjoitustulkkaus) katsotaan eduksi.

 

Hallitset työkielesi ja kehität aktiivisesti kieli- ja tulkkaustaitoasi. Sinulla on lisäksi erinomaiset tilanteen hallintakeinot. Olet tietotekniikkaa pelkäämätön ja ratkaisukeskeinen. Mukaudut erilaisin tilanteisiin ja pystyt toimimaan myös häiriötilanteissa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet myönteinen toimija työyhteisössä.

 

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä yksikössä. Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

 

Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä.

 

Lisätietoja antaa 20.7.-31.7.2020 klo 12-14 välillä ryhmäpäällikkö Tuomas Sola, p. 020 634 2824.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 9.8.2020 mennessä. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Lisää hakemuksesi liitteeksi tulkkausnäytteet suomen kielestä suomalaiselle viittomakielelle sekä suomalaisesta viittomakielestä suomen kielelle. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372416
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kela Rekrytointipalvelut
  • Puhelin: 0206347792
  • Sijainti: Turku