(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelytyöntekijöitä Lahteen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Lahteen viimeistelytyöntekijöitä. Työ päivätyötä. Työvuorot alkavat aamulla klo 6 aikoihin. Työssä tarkoitus vakinaistua 6kk jälkeen asiakkaamme kirjoille.

Viimeistelytiimi huolehtii siitä, että työmaille lähtevät betonielementit ovat kaikin puolin edustuskunnossa. Heidän työhönsä kuuluu muun muassa betoniroiskeiden poistamista, kivien hiontaa ja tarvittaessa pintojen viimeistelyä korjausmassalla. Joskus työ vaatii myös piikkausta ja timanttiporan käyttöä.
Odotamme sinulta
Etsimämme työntekijä omaa energisen työotteen eikä kavahda fyysistä työtä. Olet taitava käsistäsi ja rakennustyöt ovat sinulle ennestään tuttuja.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
6-12kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2019 mennessä.