(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme asiakayrityksellemme viimeistelijää teollisuusmaalauksen pariin.

Oletko kokenut ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan ammattilainen? Tämä työpaikka sopii sinulle, jos sinulla on työkokemusta pintakäsittelyalalta, etkä pelkää työntekoa. Voit myös olla työurasi alkupuolella oleva pintakäsittelyalan koulutuksen omaava henkilö.

Tehtäväsi koostuvat eri kokoisten metallikappaleiden ruiskumaalauksesta. Työ on kokoaikaista 3-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli taskussasi on ammatillinen koulutus, esimerkiksi pintakäsittelyalan perustutkinto tai sinulla on työn kautta kartutettua kokemusta ruiskumaalauksesta. Olet tottunut tekemään työsi huolellisesti ja tarkasti. Asenteesi työntekoa kohtaan on oikea ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman osaava maalari, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus maalaamisen opetteluun ja hyvä asenne avustavien töiden tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Turun talousalueella. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 0469236044.