(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Asiakasyrityksemme on merkittävä metalliteollisuuden alihankkija sekä laitevalmistaja. Yritys tuottaa erilaisia teollisuuden laitteistoja sekä metallirakenteita kansainvälisille markkinoille. Nyt etsimme heille apukäsiksi

VIIMEISTELIJÄÄ

Työtehtävässä toimit CNC-koneistuksen puolella hoitaen viimeistelijän tehtäviä, sekä mahdollisesti muita metallipajan juoksevia asioita. Oman mielenkiintosi mukaan Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä vaativimpiin tehtäviin ja opetella esimerkiksi CNC-koneistamista tai muita metallialan työtehtäviä. Työnkuva siis tarjoaa toisaalta tarkkuutta vaativia metallintyöstöketjun loppupään tehtäviä, mutta myös mahdollisuudet edetä uralla haastavampia työkokonaisuuksia kohti.

Toivomme hakijoilta kiinnostuneisuutta ja innostuneisuutta metallialaa kohtaan, sekä reippaan ja oma-aloitteisen otteen työn tekoon. Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan haussa eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si meille osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työtehtävät - Viimeistelijä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa konsultiltamme: anna.perho@temp-team.fi.