(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Onko sinulla kokemusta ruiskumaalauksesta? Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä ja haluat tehdä työtä käsilläsi?


Haemme asiakkaallemme VIIMEISTELIJÄÄ Raisioon määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä teolliseen pintakäsittelyyn. 

Töitä tehdään arkisin 3-vuorossa ja työvuorot vaihtuvat viikottain.

Toivomme hakijoilta kokemusta teollisuusmaalauksesta ja työmotivaatiota fyysiseen työhön. Suomen kielen taitoa tarvitaan työyhteisössä.

Eduksi katsomme kokemuksen ruisku- ja korroosionestomaalauksesta. Alan koulutus tai aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä työhön koulutetaan. Asenne ratkaisee aina!

Tarjoamme työtä, jossa pääsee kehittymään ja haastamaan itseään. Työ on aluksi 6kk määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa töitä yrityksen omilla kirjoilla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 23.9.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Ole nopea, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi