(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Raaheen viimeistelijää teollisuusalan yritykselle.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on erilaisten metallikappaleiden viimeistely (esim. hionta, viilaus, rälläköinti). Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Sinulle on tärkeää, että työjälkesi on laadukasta. Lisäksi toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja piirustusten lukutaitoa. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta valmius vuorotyöhön on toivottavaa. 

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa yrityksessä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus pitkäänkin työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa lähettämällä hakemus nettisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen,
jenni.raitanen@workpower.fi,
040 705 0722

Avainsanat: metallityö, viimeistely, teollisuus