(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä (stanssaaja) | Vantaa
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme nyt huolellista ja aikaansaavaa viimeistelijää (stanssaajaa) vahvistamaan tuotannon tiimiämme Vantaan Koivuhakaan.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Viimeistelijän tehtävässä työhösi kuuluvat monipuoliset painotuotteiden viimeistelytehtävät. Pääosassa ovat stanssaus ja preeglaus Kama ProCut -stanssauskoneella sekä kohopainokoneella/tiikelillä. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että työn jälki on laadukasta ja asiakastyö saatetaan aikataulussa toimitusvalmiiksi.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta kohopainokoneista ja stanssauksesta sekä muista viimeistelyn töistä pitäen sisällään leikkauksen, taiton ja stiftauksen. Katsomme eduksesi, mikäli tunnet Kama ProCut -koneen käyttöä jo entuudestaan. Sinulla on myös hyvät tietokoneen peruskäyttötaidot.

Työskentelyotteeltasi olet tarkka, joustava ja oma-aloitteinen. Tunnet ammattiylpeyttä oman työsi laadusta. Olet innostunut ja positiivinen tiimipelaaja ja haluat jatkuvasti kehittää työtapoja.

HAKUOHJEET

Työ on vakituinen kaksivuorotyö, jossa päivittäinen työaika sijoittuu klo 6:15-22:00 väliselle ajalle. Viikoittainen työaika on 37,5h.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta 10.1.2019 mennessä. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. 

Mahdollisiin kysymyksiisi tehtävään liittyen vastaavat tuotantopäällikkö Visa Koskinen, 040 701 7278 tai aluejohtaja Markus Jensen-Eriksen, 050 505 1095.