(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Nokialle työntekijää tuotannon ja viimeistelyn tehtäviin. 

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden vastaanottamista ja niiden syöttämistä tuotannon viimeistelylinjalle sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista ja lähettämistä asiakkaille ympäri maailman. Koko tuotantoprosessin yksi tärkeimmistä tehtävistä onkin juuri tuotteiden viimeistelyosastolla, jossa tarkistetaan, että tuotannon laatu on tavoitteiden mukaista. 

Tuotannossa ja viimeistelyosastolla tarvitaan ripeyttä, tarkkuutta sekä hyvää silmää tuotteiden laaduntarkastuksessa. Työ on pääasiassa tiimityötä, kahden tai kolmen hengen ryhmissä. Työtehtäviin järjestetään palkallinen koulutus, joten aikaisempi kokemus tuotannon- tai viimeistelyn tehtävistä ei ole pakollinen. Aikaisempi kokemus metallialalta, varastotehtävistä sekä muusta tehdasympäristössä tehtävästä työstä katsotaan eduksi.

Työtä tehdään 3-vuorossa (40 h/viikko). Työt alkavat maalis-huhtikuussa. Työsuhde alkaa 6 kuukaden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tehtävään valitulla henkilöllä on hyvät mahdollisuudet rekrytoitua asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi.

Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen ennen töiden aloitusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, anna.virtanen@nordic.fi, puh. 050 355 7733.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.