(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä Komasille
Komas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme viimeistelijää Komasin levypalveluyksikköön Leppävedelle

Etsitkö ponnahduslautaa metallialalle? Mikäli näin on, nyt olisi tarjolla paikka reippaalle ja työhön tarttuvalle tulevaisuuden osaajalle.

Tarjoamme vakituista työpaikkaa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen työporukka, joka takaa, että sinulla on hyvät lähtökohdat kehittyä metalliteollisuuden ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • joustavuutta ja tarkkuutta
  • reippautta, oikeaa asennetta ja oppimiskykyä

Tämä paikka toimii erittäin hyvänä ponnahduslautana metallialalle. Sinun ei tarvitse olla siis vielä täysin valmis ammattilainen. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Mikäli sinulta löytyy taustaltasi metallialan koulutus, katsotaan tämä ehdottomana etuna.

Päätehtävänäsi on kappaleiden viimeistely. Viimeistely tapahtuu joko paineilmataltalla, hiomalla tai myllyttämällä. Jatkossa sinun on mahdollista edetä myös muihin tuotannon tehtäviin kuten plasmaleikkaukseen tai kappaleiden puhdistukseen sinkolinjalla. Komas tarjoaa kattavan koulutuksen kaikkiin tehtäviin.

Kyky itsenäiseen työskentelyyn on tärkeää, mutta odotamme sinulta myös valmiutta työskennellä osana tiimiä. Sinulla tulee olla valmius myös vuorotyöhön.

Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Rasmus Hautala, 050 5027625.