(Poistunut julkaisusta)

Viimeistelijä ja Koneoperaattori Akaaseen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Akaaseen KONEOPERAATTORIA ja VIIMEISTELIJÄÄ. Tarjolla pitkäaikainen työpaikka, jossa Adecco toimii rekrytointikanavana asiakkaallemme. Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja mukavassa työporukassa arkipäivisin.

Viimeistelijänä tarkistat, että tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi asiakkaalle. Laitat tuotteisiin tiivisteitä ja siistit ulkoasua. Koneoperaattorina ajat nykyaikaista tuotantokonetta ja teet koneisiin asennus- ja huoltotöitä. Koneoperaattorina työhösi kuuluu myös koneiden valvonta.

Haemme tehtäviin tarkkoja, tunnollisia ja huolellisia tekijöitä. joilla on mahdollisuus työskennellä 2-vuorotyössä. Toivomme hakijoilta työkokemusta teollisuuden tuotannon työtehtävistä ja tuotantokoneiden käytöstä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen koneasennuksesta ja toivomme, että sinulla on osaamista hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Työhön perehdytetään, joten lopulta asenne ratkaisee.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammi-helmikuun aikana ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.