(Poistunut julkaisusta)

Viilunvalmistuksen moniosaajakoulutus
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt Kouvolan lähellä sijaitsevalle UPM Kalson viilutehtaalle tulevaisuuden viilunvalmistuksen ammattilaisia noin kaksi vuotta kestävään oppisopimuskoulutukseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com.

Mitä teet

UPM:n oppisopimuskoulutuksessa kehityt tuotantoprosessin moniosaajaksi ja työskentelet modernien tehtaidemme prosessitehtävissä. Koulutusohjelmamme koostuu käytännön työssäoppimisesta ja lähiopetusjaksoista ja sen aikana pääset suorittamaan levyalan ammattitutkinnon. Työssäoppiminen on palkallista ja lähiopetusjaksot oppisopimuspäivärahan alaisia. Lue lisää ohjelmasta UPM:n nettisivuilta www.upm.fi/oppisopimus.

Kuka olet

 • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on jo peruskoulutus joltain tekniseltä alalta
 • Kokemus erilaisista prosessi- tai tekniikan alan tehtävistä katsotaan eduksesi
 • Olet taitava käsistäsi ja motivoitunut kehittämään itseäsi moniosaajaksi
 • Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä
 • Olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja tuot kehitysideoita rakentavasti esiin
 • Olet valmis vuorotyöhön
 • Puhut suomea hyvin ja hallitset englannin perustaidot

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Työsuhteet alkavat jo syksyllä 2018, mutta varsinainen koulutusohjelma käynnistyy vuoden 2019 alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jan Kraft arkisin klo 09:00-15:00 numerosta 0405805983.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.8.2017 mennessä. Täytäthän huolellisesti hakulomakkeen jokaisen kohdan.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.