Viikonlopun päivystyssiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019
Oletko yökyöpeli? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä päivystyssiivoojia viikonloppuiltoihin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme päivystyssiivous tehtävistä. Työaika sijoittuu perjantai illasta klo 21- ja lauantai illasta klo 18 alkaen 6-7,5h/vuoro.  Työntunteja tehtävässä kertyy 40 tuntia kolmessa viikossa. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2019 loppuun, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon.


Alan koulutusta tärkeämmäksi katsomme oikeanlaisen asenteen ja eduksi katsomme aiemman työkokemuksen alalta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.10.2019 ja työ alkaa mahdollisimman nopeasti.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303107
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu