(Poistunut julkaisusta)

Viikonlopputyöntekijöitä Pasilaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Oletko opiskelija? Osa-aikatyössä? Muuten vain halukas työskentelemään erityisesti viikonloppuisin?

Etsimme sitoutuneita viikonlopputyöntekijöitä asiakkaallemme Pasilaan!

Töitä on tarjolla jopa joka viikonloppu, ja toivommekin että voit sitoutua työskentelemään ainakin kolmena lauantaina kuukaudessa. Työvuoroja on tarjolla myös sovitusti sunnuntaisin ja pyhäpäivinä (esim. joulu, itsenäisyyspäivä, pääsiäinen). Mahdollisuus myös arkivuoroihin erikseen sovittaessa.

Toivomme sinun sitoutuvan kolmen päivän perehdytysjaksoon joka toteutetaan arkena joko aamu- tai iltavuorossa. Työpisteesi sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi sekä erityisesti koneosaamisestasi logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy sunnuntaina 31.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Juha Honkavirta 
Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi