(Poistunut julkaisusta)

Viikonlopputyöntekijöitä Joutsenoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Etsimme viikonlopputyöntekijöitä asiakaskohteeseemme Joutsenoon.

Tehtävässä työskentelet leipomokohteessa. Vastuullasi on tuotantotilojen koneiden ja lattioiden pesut käsi ja konemenetelmin. Tuuraukset ja keikat sijoittuvat enimmäkseen viikonlopuille ja etenkin lauantaille, mutta töitä on tarpeen mukaan tarjolla myös arkisin. Töitä tehdään noin 6h kerrallaan kello 8.00 ja 22.00 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, joka etsii mahdollisuutta lisäansioihin viikonloppuisin.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Asenne ratkaisee. Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa, koska työ on fyysisesti kuormittavaa ja tehtävässä on pystyttävä tekemään paljon raskaita nostoja. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työkieli) sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Tuotantotiloissa ei saa käyttää koruja tai esim. irtoripsiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ammattitaitoisessa ja työtä pelkäämättömässä tiimissä.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 17.6.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -