(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsitkö töitä opiskelujen oheen? tai haluatko lisäansioita?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä VIIKONLOPPUSIIVOOJIA Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakaskohteessamme yhtenä-kahtena viikonloppuna kuukaudessa. Töitä on myös arkipyhinä. Työaika on 9.00-12.30 ja työtunteja kertyy siis 10-20 tuntia kuukaudessa. Lisätunteja on mahdollista saada sovittaessa.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta ammattisiivouksesta, alan koulutuksen katsomme eduksi. Tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätöihin esimerkiksi opintojen ohessa, täytä siis hakemuksesi nyt oheisen linkin kautta! Hakuaika päättyy 15.11.2020 ja työ alkaa joulukuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/