Viikonloppusiivoojia!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Etsitkö opiskelun ohelle kokopäiväisiä viikonlopputöitä? Tai kaipaatko toisen työn ohelle viikonlopputöitä?


Etsimme nyt viikonloppusiivoojia teollisuuden kohteeseen KEMIIN JA TORNIOON.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta mielenkiintoisessa teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 7-16 välillä, 7,5h/ vuoro. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta sekä kykyä oman työn organisoimiseen. Etsimme puhdistuspalvelualasta motivoituneita henkilöitä, joilla on asiakaslähtöisyyden avaimet takataskussa. Mikäli innostut itsenäisestä työstä ja pidät vaihtelevista työpäivistä, olet sopiva tähän tehtävään! Puhdistuspalvelualan koulutuksen, työkokemuksen sekä erilaiset korttikoulutukset katsomme eduksesi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset suomen kielen taidon ja hyvän fyysisen peruskunnon sekä ajokortin.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota henkilökohtaisia urakehitysmahdollisuuksia ja huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, tässä tehtävässä PL3. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.11.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat lokakuussa 2020. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393403
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Tornio