Viikonloppusiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsitkö töitä opiskelujen oheen? tai haluatko lisäansioita?

Etsimme nyt
 itsenäiseen työhön kykeneviä, reippaita ja joustavia VIIKONLOPPUSIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Iisalmeen.

ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Iisalmessa. Kohteina ovat esim. myymälätilat sekä virastot. Työaika sijoittuu lauantaille ja sunnuntaille klo 10 - 20 välille kohteesta riippuen. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 3 – 8h tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa siivoustyökokemusta, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, sekä hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Osaan kohteista vaaditaan hygieniapassi ja osaan kohteista tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme
 sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.10.2020 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1389273
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Vieremä