(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsitkö töitä opiskelujen oheen? tai haluatko lisäansioita?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä, reippaita ja joustavia VIIKONLOPPUSIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Iisalmeen.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Iisalmessa. Kohteina ovat esim. myymälätilat sekä virastot. Työaika sijoittuu lauantaille ja sunnuntaille klo 10 - 20 välille kohteesta riippuen. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 3 – 8h tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa siivoustyökokemusta, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, sekä hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Osaan kohteista vaaditaan hygieniapassi ja osaan kohteista tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.9.2020 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -