(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Etsitkö lisätienestiä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä OSA-AIKAISTA SIIVOOJIA Rovaniemelle


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu viikonlopuille klo 6-14 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy 10-15 tuntia /viikko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen.


Perehdytämme hyvin tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen vaan tärkeämpää on oikea asenne työntekoon. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä pidämme oikeanlaista, aikaansaavaa työotetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.9.2019. Työ alkaa syksyllä 2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -