(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsitkö merkityksellistä ja itsenäistä työtä viikonloppujesi ratoksi? Nautitko työstä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?

 

Jos vastasit kyllä, älä karkaa minnekään, sillä etsimme siivoustiimiämme täydentämään 

 

VIIKONLOPPUSIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Lahden alueelle. Haemme työntekijöitä huolehtimaan asiakaskohteemme tilojen siivouksesta kahteen eri kohteeseen: Toinen kohde sijaitsee Heinolassa, jossa työskennellaan lauantai- ja sunnuntaiaamuisin klo 8:00 alkaen. Työtunteja viikonlopulta kertyy yhteensä 8-9 tuntia. 

 

Toinen kohde sijaitsee Lahdessa, jossa työskennellään lauantaisin ja sunnuntaisin vaihtuvissa vuoroissa. Aamuvuorossa työaika on 6:00-14:00 ja iltavuoroissa 16:00-23:00. Työtunteja tässä paikassa kertyy viikonlopulta 14-16 tuntia.

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Tässä tehtävässä joustavuus työaikojen suhteen on ehdoton valttikorttisi. Myös luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kuulostaisiko tämä sinulle sopivalta työltä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.