(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä siivouspalvelualalle? Etsitkö lisäansiota? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustehtäviin?

Haemme nyt VIIKONLOPPUSIIVOOJIA asiakkaallemme Ouluun.

Työtehtäviisi kuuluu liikennemyymälöiden, toimistojen ja kauppojen siivoustyöt viikonloppuisin. Työajat ovat 4 - 8 h lauantai- ja sunnuntaiaamuisin. Tehtävät alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja on voimassa toistaiseksi. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja edellytämme erityisesti reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomenkielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 19.08.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.
 
Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/