(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA viikonloppuvuoroihin tiimiimme Vaasaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat tavaratalokohteen ylläpitosiivouksesta viikonloppuisin aamu- ja iltavuoroissa. Työtunnit määräytyvät sopimuksen mukaan kello 5.30-23.30 väliin. Työsuhde on vakituinen, osa-aikainen ja sopii luonteensa vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä sekä oman kätesi jäljen näkemisestä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä sillä perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta sekä suomen kielen taitoa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -