Viikonloppusiivoojia Turun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsitkö itsenäistä sisätyötä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? Ovatko tehokkuus ja tarkkuus vahvuuksiasi? 

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, on tämä työ kuin tehty sinulle! Etsimme nimittäin reippaalla asenteella varustettuja 

 

SIIVOOJIA  

  

erilaisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Siivouskohteet ovat hyvin julkisten yhteyksien varrella eripuolilla Turkua. Kerrothan meille hakemuksessasi, että millaisesta työstä ja millaisin tunnein olet kiinnostunut. Siivoustyötä on tarjolla erilaisissa kohteissa niin toimistossa, myymälässä kuin palvelutiskeilläkin. Ennen kaikkea pidät huolta myös positiivisesta asiakaskokemuksesta, sillä joissain kohteissa työskennellään asiakkaiden toiminta-aikana! Kohteessa työskennellään yleensä iltaisin ja viikonloppuisin. Tunteja on tarjolla 2,5h-7,5h päivässä, oman mielenkiinnon mukaan. 

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan ennen kaikkea toivomme rautaista työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Asiakaspalveluhenkisyys on valttikorttisi! Odotamme hakijalta myös erityistä tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko hakemamme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316935
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre31751758.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Turku