(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua? Haluatko päästä osaksi huipputiimiä?


Etsimme nyt VIIKONLOPPUSIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Lahteen.


Viikonloppusiivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lauantaisin ja sunnuntaisin. Työaika on klo 10-14 ja työtunteja kertyy noin 10 viikonlopussa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja/tai tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Kaikilta hakijoilta edellytämme hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Valinnoissamme korostamme hakijoiden oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. 


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.5.2018


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.