(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Etsitkö mahdollisuutta lisäansioihin esim. opiskeluiden ohelle?


Etsimme VIIKONLOPPUSIIVOOJIA vakituisiin työsuhteisiin Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivoukset eri kohteissa Kuopion alueella. Töitä tehdään viikonloppuisin klo 6 - 15 ostoskeskus- ja/tai hätäkeskusympäristöissä. Työpäivä kestää noin 2-7 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu kantaa vastuuta omasta työstä. Olet nopea oppimaan ja otat haltuun kohteen kuin kohteen vaivatta. Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti, joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja utelias. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Työssä tarvitset lisäksi suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista eri kohteiden välillä.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –