(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia Joutsenoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme VIIKONLOPPUSIIVOOJIA Joutsenoon.


Tässä tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteemme elintarviketuotantotilojen pesuista ja siivouksista käsi- ja konemenetelmin. Työ on viikonlopputyötä ja työaika on pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan: Perjantaisin klo 14.00-22.00 ja lauantaisin klo 20.00-04.00. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätöille viikolla arkipäivisin. Työaika saattaa vaihdella hieman asiakkaan työtilauksien mukaan. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja tehtävässä kertyy noin 10-20 tuntia viikossa.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työskentelykieli). Katsomme eduksesi suoritetun hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Kohteen sijainnista johtuen toivomme, että omistat ajokortin ja kulkupelin, jolla pääset liikkumaan joustavasti asiakaskohteeseemme.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tässä tehtävässä tarjoamme paikan ammattitaitoisessa tiimissä, jolla on kyky ratkaista ongelmia asiakkaamme arjessa luoden laadukasta palvelua.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -