(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia Hämeenlinnaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä! 


Etsimme nyt ahkeria VIIKONLOPPUSIIVOOJIA tiimiimme Hämeenlinnaan.   

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme siivouksesta viikonloppuisin. Työaika sijoittuu kello 6-14 väliselle ajalle. Työtunteja vaihtelevasti 0-15 h/viikonloppu. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Hyvä asenne työntekoon ja halu oppia uutta on aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.3.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -