(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoojia elintarviketehtaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt innostuneita ja reippaita SIIVOOJIA elintarviketehtaalle Vantaalle.

Etsimme viikonloppusiivoojia tekemään lauantaivuoroja elinterviketehtaalle. Viikonloppusiivoojana pääset tekemään monipuolista elintarviketuotantolaitoksen tilojen ja linjastojen puhtaanapitoa. Edellytämme huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta, sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä ovat toki tehtävässä eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 6.10.2019 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi