Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021


Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko tiimityöskentelijä ja kaipaat aamuihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Etsimme ammattitaitoista VIIKONLOPPUSIIVOOJAA osa - aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Työssä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä asiakaskohteessamme Kuopion keskustassa. Työajat ovat la ja su klo 09-12.30 ja kuukaudessa töitä on 1 -4 viikonloppuna. Lisätunteihin on mahdollisuus muissa kohteissa. Työsuhde on osa-aikaine ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Edellytämme tehtävään 1 -2 vuoden kokemusta ylläpitosiivouksesta. Puhdistuspalvelualan koulutus on eduksi mutta ei välttämätön sillä tarjoamme mahdollisuuden opiskella työn ohessa ja kasvattaa ammattitaitoasi. Työskentelet asiakaslähtöisesti, olet huolellinen ja pidät tiimityöskentelystä. Tarvitset työssäsi myös suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. Valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 9.5.2021. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot