(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Haemme nyt joustavaa ja itsenäistä OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Tikkurilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta kulttuurikeskusympäristössä. Työtä tehdään viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa, ja työvuorot sijoittuvat 6-23 välille. Viikossa työtunteja kertyy 20, mutta sinulla voi olla mahdollisuus lisätunteihin. Työsuhde on vakituinen.

Toivomme ennen kaikkea reipasta ja itsenäistä työotetta. Tarkkuus ja halu tuottaa erinomaista siivousta on tehtävässä menestymisen kulmakiviä. Tässä tehtävässä ja kohteessa tarvitset aurinkoista asiakaspalveluasennetta, sillä työtä tehdään myös kohteen aukioloaikoina.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja annamme mahdollisuuksia edetä urallasi.

Tuntuuko tehtävä omalta? Tule mukaan tekemään maailman parasta palveluryitystä! Laita hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 28.9.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -