(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta fyysisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää VIIKONLOPPUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kouvolan seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Työssäsi vastaat tehdaskohteen ylläpitosiivouksesta. Työtä tehdään sunnuntaisin klo 6:30–15 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.

Tässä tehtävässä et tarvitse välttämättä aikaisempaa siivouskokemusta, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Aikaisempi kokemus ja alan koulutus lasketaan eduksi. Työssä suoriutuaksesi tarvitset kuitenkin hyvää peruskuntoa. Kohteen sijainnin vuoksi B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tarpeen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tue kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.3.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/  


- ISS on savuton työpaikka -