(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Etsitkö viikonloppujen ratoksi merkityksellistä tekemistä sekä pientä lisätienestiä? Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Joensuuhun. Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu kuntosalin siivousta sekä kauppakeskuksen ja ravintolan yleistilojen ylläpitosiivousta käsi- ja konemenetelmin. Työtä tehdään lauantaisin klo 5.30 alkaen, ja työvuoron pituus on 5,5 tuntia. Sunnuntaisin työtä tehdään klo 8.00 alkaen ja työaika on 1,8 tuntia. Viikkossa siis työtunteja kertyy yhteensä noin 7 h / vko.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työporukkaa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.