(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Oletko aamuvirkku, joka etsii pientä lisätienestiä viikonloppuaamujen ratoksi? Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ mukavassa työympäristössä?

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt 

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Joensuuhun. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteemme ravintola- sekä yleistilojen ylläpitosiivouksesta käsi- ja konemenetelmin sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 7:00 alkaen. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä noin 3,5 tuntia, joten tässäpä sinulle mainio tilaisuus pienelle lisäpalkkiolle, joka on helposti yhdistettävissä muun elämäsi ohelle!

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!