(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
Etsitkö lisätienestiä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kotkan Keltakallioon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta liiketilaympäristössä. Työaika sijoittuu viikonlopuille klo 05-09 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy 4 tuntia päivässä ja 8 tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen.


Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä pidämme oikeanlaista, aikaansaavaa työotetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa. Kohteen sijainnista johtuen, tarvitset työssäsi ajokorttia ja mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 4.9.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -