(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Kuljetko kotonakin pölyhuiska ja imuri kainalossa? Kaipaavatko viikonloppusi merkityksellistä tekemistä?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, älä karkaa minnekään, sillä haemme nyt siivoustiimiimme uutta

 

VIIKONLOPPUSIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön OULUUN. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakkaamme kohteiden ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työajat sijoittuvat aikaiseen aamuun, joten aamuvirkun ominaisuus on hyvä lisä. Työvuoro kohteessa kestää 8 tuntia.

 

Tässä tehtävässä emme vaadimme hakijalta alan koulutusta vaan ennen kaikkea arvostamme motivaatiota työhön sekä halua kehittyä! Valttikorttejasi tässä tehtävässä luotettavuus, tarkkuus sekä itseohjautuneisuus.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!