Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää VIIKONLOPPUSIIVOOJAA Säkylään

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme tilausmökkien siivouksesta viikonloppuaamuisin. Töitä on asiakkaan tarpeen mukaan lauantaisin ja sunnuntaisin. Työ voit aloittaa joko 7 tai 8 aamulla ja mökkien siivouksessa kestää 1,5-2h / työvuoro. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. 

Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aikaisempaa työkokemusta, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi. Työssä edellytetään hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päiväLähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 22.7.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1271264
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 22.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Säkylä