(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme VIIKONLOPPUSIIVOOJAA Riihimäelle

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta liikuntapalveluiden kohteissa. Työaika sijoittuu klo 05-11 välille viikonloppuisin. Työtä on mahdollista tehdä joka toinen viikonloppu. Työtunteja kertyy noin 4-5 tuntia/päivä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat työkohteet eivät saa sinua hämmentymään. Aikaisempi kokemus tai koulutus siivoustyöstä eivät ole välttämättömiä, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -