(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Etsimme nyt viikonloppusiivooja Tornioon!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta viikonloppuisin, jonka vuoksi tehtävä sopii erityisen hyvin vaikka opiskelijalle!


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta ja tai koulututusta siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Ajokortin katsomme eduksesi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.1.2019.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -