(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

VIIKONLOPPUSIIVOOJIA

vakituiseen osa-aikaiseen työhön Lahden alueelle. Tarvitsemme tiimimme vahvistukseksi kaksi henkilöä, joille töitä on luvassa Heinolassa ja Järvenpäässä. Töitä on tarjolla viikonloppuisin vaihtelevasti aamusta iltaan. Työtunteja kertyy viikossa noin 8-16 tuntia.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Aiempi kokemus siivouksesta ja ajokortti katsotaan eduksi. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc