(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme Tampereelle

VIIKONLOPPUSIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Huolehdit teollisuusasiakkaamme tuotanto- ja sosiaalitilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8:00-12:00, joten viikossa kertyy yhteensä 8 työtuntia.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti tehtävään vaaditaan, mutta mikäli et kyseistä korttia jo omaa, voidaan se hankkia työsuhteen aikana. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi