(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä SIIVOOJIA viikonloppuvuoroihin Tampereelle.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lauantaisin ja sunnuntaisin. Työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa 7,5h päivässä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.


Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä ja laitoshuoltajan tutkinto katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, aurinkoista palveluasennetta, sekä hyvää suomen kielen taitoa. 


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.8.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, sopivien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -