(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Etsimme VIIKONLOPPUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Vantaalle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Siivoojan työssä vastaat ylläpitosiivouksesta kauppakeskusympäristössä. Työtä tehdään lauantaisin noin 6 h/pvä. Työaika sijoittuu klo. 7:00-13:00 välille ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.


Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja oman vastuualueen huolehdittavaksi. Pärjäät työssä hyvällä peruskunnolla ja aurinkoisella asiakspalveluasenteella. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.7.2020. Työtehtävä alkaa mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -